Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Wuhan dolucky knitwears co.,ltd
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Μάρκες:
DOLUCKY
Αριθμός Υπαλλήλων:
400~500 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
> US$ twenty million
Ιδρύθηκε Έτος:
2000
Εξαγωγή pc:
90% - 100%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Σε όλο τον κόσμο
Περιγραφή Εταιρείας
Knitwears Dolucky Wuhan η Co., ΕΠΕ άρχισε στο 1993, μια ενσωματωμένη πλέκοντας επιχείρηση ένδυσης με το σχεδιασμό, την κατασκευή, την επεξεργασία και την πώληση. Αυτήν την περίοδο έχει περισσότερο από Yuan 500 υπαλλήλων και 200 εκατομμυρίων του κύκλου εργασιών. Είκοσι έτη ιστορίας ανάπτυξης αποτυπώνονται με τα σταθερά και σταθερά ίχνη.

 

Όχι μόνο η προσοχή για τη γρήγορη ανάπτυξή της, επίσης επενδυμένο και καθιερωμένο Chibi Dolucky Kitting & εκτύπωση & βαφή της Co. ενδυμάτων Co., ΕΠΕ και Hubei Dolucky, ΕΠΕ διαδοχικά, από τότε και στο εξής, είναι κύρια ενός εργοστασίου υφάσματος και δύο εργοστασίων ενδυμάτων, και διαμόρφωσε ολόκληρη και μια σύγχρονη βιομηχανική αλυσίδα με τον πόρο που βελτιστοποιείται, τεχνολογία που προωθείται, από το πλέξιμο, βαφή, που τυπώνει στα ενδύματα την κατασκευή.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Το Wuhan Dolucky είναι κύριο του προηγμένου και αντιστοιχημένου πλεξίματος, της εκτύπωσης, της βαφής και των ενδυμάτων κατασκευαστικός τη γραμμή παραγωγής, όπως οι πολλών χρήσεων κυκλικές πλέκοντας μηχανές, οι βάφοντας μηχανές νημάτων, οι Mercerizing και επικαίγοντας μηχανές, διάφορες αυτόματες βάφοντας μηχανές, περιστροφικές μηχανές εκτύπωσης οθόνης, μηχανές λήξης σουέτ, εισαγόμενες πλάτος-ανοιγμένες μηχανές ρύθμισης, αυτόματες τέμνουσες μηχανές, αυτόματο κρεμώντας σύστημα παραγωγής ενδυμάτων.

 

Μια ισχυρή τεχνική δύναμη στην κατασκευή και την επεξεργασία με όλα τα είδη πλεκτών υφάσματος και ενδυμάτων. Είναι κύριος της πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001, της πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης περιβάλλοντος του ISO 14000, και BSCI, ΣΤΡΈΒΛΩΣΗ που εγκρίνεται από τους τρίτους, όπως και πιστοποιητικό επιχειρηματικού Αντιαεροπορικού Πυροβολικού ποιοτικής πίστωσης της Κίνας το πιστωτικό.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: Το Nightdress, πυτζάμες, εγχώρια ένδυση, ένδυση παραλιών, μπλούζα, πουκάμισο πόλο, εξωτερική ένδυση, σακάκι, αθλητισμός φορά και περιστασιακή ένδυση, Two-Piece σύνολο και τρεις-κομμάτι που τίθεται στο ενός κομματιού για τις κυρίες, τα άτομα και τα παιδιά.

 

Για των κυριών και των ατόμων η ένδυση είναι κατάλληλη για τη ηλικιακή ομάδα από 20 χρονών σε 45 χρονών, και για των παιδιών, από το ενός έτους βρέφος σε 16 χρονών. Οι καλύψεις υφάσματος όλα τα είδη πλεκτού υφάσματος, όπως ποικίλα σύνθεση και βάρος του ενιαίου Τζέρσεϋ, συναρμολόγηση, πικάρισμα, πλευρό, δέρας, ο γαλλικός Terry, όπως και το πολικό δέρας, Velour, Pleuche, δέρας κοραλλιών.

 

Είμαστε επίσης καλοί στα προϊόντα φιαγμένα από υφαμένο ύφασμα όπως το σαφές υφαμένο ύφασμα, υφαμένο Twill ύφασμα, φανέλα, σατέν και ούτω καθεξής. Το ελαφρύ πλεκτό ύφασμα που χρησιμοποιήσαμε γίνεται σχεδόν από Chibi Dolucky. Έχουμε άλλους καλούς και σταθεροποιημένους προμηθευτές υφάσματος εκτός από δικούς μας για να υποστηρίξουμε την ποιότητα και την παράδοση παραγωγής μας. 400.000 κομμάτια το μήνα των ενδυμάτων που παράγουν την ικανότητα που παρέχεται από τα εργοστάσιά μας αυτή τη στιγμή.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Οι πωλήσεις παραγωγής μας στην Ιαπωνία, την Κορέα, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Δανία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Νότια Αμερική και άλλες χώρες και περιοχές. Τα προϊόντα με το εμπορικό σήμα «DAOQI», «τη ΔΙΟΡΑΤΙΚΌΤΗΤΑ» και «DOLUCKY» πωλούνται σε εσωτερικό. Είναι προσανατολισμένοι στη μοντέρνη, ευώδη και άνετη εγχώρια ένδυση, την περιστασιακή ένδυση, την πλεκτή εξωτερική ένδυση και την προσαρμοσμένη υπηρεσία.

 

Παίρνουμε την πίστη για να συμμορφωθούμε με την τάση μόδας, για να πιάσουμε την τάση και για να κατασκευάσουμε την πρώτης τάξεως παραγωγή από την αρχή μέχρι το τέλος. Στρέφουμε τον πελάτη, η εργασία μας αρχίζει στην απαίτηση πελατών και τελειώνει στη ικανοποίηση πελατών με να λειτουργήσει ειλικρινά, και έχουμε κερδίσει συνεχώς την εμπιστοσύνη και το σεβασμό από την κοινωνία, τη βιομηχανία και τους πελάτες της μεθόδου εργασίας μας.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Το όραμά μας είναι: Δημιουργήστε την πρώτης τάξεως επιχείρηση, δημιουργήστε το πρώτης τάξεως ταλέντο, πρώτης τάξεως προϊόντα αφιέρωσης. Εργασία με την ηθική συνείδηση για να ανακαλύψει το πολυτιμότερο μέρος των προϊόντων μας, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

 

Wuhan dolucky knitwears co.,ltd

 
Πιστοποίηση
Πρότυπο : ISO9001 Αριθμός : 10117Q17763R0S Ημερομηνία Έκδοσης : 2017.11.20 Ημερομηνία λήξης : 2020.11.19 Πεδίο εφαρμογής / Range : Clothing Production Που εκδίδονται από : Beijing ZLTR Certification Center
Πρότυπο : Customer Award Αριθμός : NON Ημερομηνία Έκδοσης : 2011/2012 Ημερομηνία λήξης : 2013 Πεδίο εφαρμογής / Range : Clothing Που εκδίδονται από : Hema & BV
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-27-83531713
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής